Recente nieuwsberichten

Alle berichten

U bent van harte welkom op onze stand (02.C056) op Industrial Heat & Power 2018. De Kleijn is te vinden op bij het Fedec-praktijktheater. Deze beurs wordt georganiseerd tegelijkertijd met de Vakbeurs Energie en Ecomobiel op 9, 10 en 11 oktober 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch

Speciale aandacht zal De Kleijn besteden aan de mogelijkheden van industriële warmtepompen bij het bereiken van energiedoelstellingen. Meer informatie over de beurs is te vinden op de volgende website: industrialheatandpower.nl

Heat%20&%20Power%20468-x-60-px-.gif

De Kleijn Energy Consultants & Engineers

Met een passie voor techniek en een hekel aan verspilling werken wij al ruim 20 jaar naar een maximale reductie van energieverbruik in de industrie. En ook op het gebied van grond- en hulpstoffen, onderhoud, betrouwbaarheid en voedselveiligheid bewijzen wij dagelijks dat er flinke winsten mogelijk zijn. Wij willen, met onze klanten, verspilling in de industrie reduceren.

Door jarenlange ervaring en een gedegen technische achtergrond leveren wij maatwerk op het gebied van utilities, processen en warmteterugwinning. Wereldwijd hebben wij bijgedragen aan een forse energiebesparing en daar zijn wij trots op!

Ons team bestaat uit technische professionals, die dicht bij de praktijk staan. Wij willen samen met onze klanten werken aan een duurzame en economisch rendabele bedrijfsvoering.

Consultancy en Engineering

De kracht van de Kleijn ligt in de combinatie van consultancy en engineering. De kennis die wij opdoen bij consultancy wordt toegepast bij energie efficiënte engineering, terwijl de praktische ervaringen opgedaan bij engineering projecten leiden tot een gedegen en praktisch inpasbaar advies.

Schema met link tussen engineering en consultancy