Recente nieuwsberichten

Alle berichten

De Kleijn Energy Consultants & Engineers

Met een passie voor techniek en een hekel aan verspilling werken wij al ruim 20 jaar naar een maximale reductie van energieverbruik in de industrie. En ook op het gebied van grond- en hulpstoffen, onderhoud, betrouwbaarheid en voedselveiligheid bewijzen wij dagelijks dat er flinke winsten mogelijk zijn. Wij willen, met onze klanten, verspilling in de industrie reduceren. Hierbij hebben we een continue ambitie om dichter bij 0 te komen, ofwel:

Zero Ambition

Als je deze ambitie serieus neemt, kun je consultancy, engineering en procesoptimalisatie niet los van elkaar zien. Want alleen bij elkaar zorgt het voor originele en structurele oplossingen. Let op: bij voorkeur zijn deze niet ingewikkeld. Juist door bestaande technieken en kennis te combineren, ontwikkelen wij de eenvoudigste én slimste oplossingen. Oplossingen die werken.

Teamwork is hierbij van essentieel belang. Niet alleen binnen ons team, maar ook met onze klanten. Als je met elkaar hetzelfde doel nastreeft ontstaat er ruimte voor verdieping, discussie en… echte innovatie. Daarbij bijten we ons als techneuten graag vast in complexe projecten. Want daar is de beloning vaak het grootst, is er ruimte voor nieuwe inzichten en wordt onze passie het meest gevoed. Deelt u onze ‘Zero Ambition’ en heeft u behoefte aan een frisse blik op uw project? Dan komen we graag met u meedenken en -doen.

Zero-ambition helpt u van idee naar realisatie