De Kleijn op Industrial Heat & Power (9-11 oktober ’s-Hertogenbosch)

De Kleijn is specialist als het gaat om energiesystemen aanpassen aan industriële processen. De beurs Industrial Heat & Power is dan ook de perfecte plek om mensen kennis te laten maken met onze activiteiten op het gebied van energie en energiebesparing in de industrie.

Waar het gaat om optimalisatie van gebruik van restwarmtestromen en innovatie bieden warmtepompen in de industrie veel mogelijkheden. Daarom hebben we tijdens de beurs al onze activiteiten opgehangen aan industriële warmtepompen. Er zal op onze beursstand een schaalmodel van een industriële warmtepomp te zien zijn en we verzorgen tweemaal per dag een presentatie over aan warmtepompen gelieerde projecten in het FedEC-praktijktheater.

Schaalmodel warmtepompZo kan de implementatie van een industriële warmtepomp wat ons betreft niet los gezien worden van een volledige warmte-inventarisatie. Hierbij staat niet zozeer het gebruik van een warmtepomp voorop, maar vooral een goede en betrouwbare uitwisseling van warmte tussen verschillende (rest) warmtestromen. Een dergelijke warmtestudie levert vaak verrassende uitkomsten op. Meer weten? Bezoek onze ochtendsessies (10.45 - 11.15) in het FedEC-praktijktheater.

Tijdens de middagsessie (14.45 - 15.15) gaan we graag in op de rol die warmtepompen kunnen spelen in de toekomstige energievoorziening van de industrie. Warmtepompen kunnen een belangrijke rol spelen bij de elektrificatie van industriële processen. Wij vertellen u graag hoe.

Bent u aan het einde van de dag toe aan een verfrissende versnapering? Meldt u dan bij ons op de stand (02.C056), dan sluiten we de dag af met een gekoeld drankje…

FedEC-praktijktheater

Onze stand bevindt zich tegenover het FedEC-praktijktheater waar we tweemaal per dag een presentatie verzorgen. Graag maken we u ook attent op de overige activiteiten van FedEC tijdens de beurs.

FedEC is te vinden op twee verschillende stands in hal 2 en hal 5. Daarnaast is er het FedEC energietheater in hal 2 en organiseert FedEC twee programma items waaraan De Kleijn medewerking verleent, namelijk:

FedEC stands:

  • FedEC 02.A036
  • FedEC 05.C045
  • FedEC-praktijktheater 02.C046