Energievakbeurs 2017

Op 10, 11 en 12 oktober wordt in de Brabanthallen in Den Bosch de jaarlijkse energievakbeurs gehouden. Tijdens deze beurs wordt u volledig op de hoogte gebracht over alle ontwikkelingen op het gebied van energieverbruik en energiebesparing. Voor de industrie is er een specifiek platform Energie & Industrie. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma en aparte presentaties op de beursvloer. Ook de medewerkers van De Kleijn zullen op de beursvloer te vinden zijn.

De vakbeurs Energie biedt leveranciers de ruimte om hun producten te presenteren, maar geeft u ook de gelegenheid om lezingen bij te wonen om zodoende de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebeheer te volgen. Binnen het platform energie & industrie wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoom- en warmtetechniek, isolatie, koudetechniek, perslucht, aandrijvingen, pompen, regeltechniek etc. De vakbeurs Energie wordt gelijk gehouden met de beurs Ecomobiel, deze beurs biedt oplossingen voor het economischer en duurzamer maken van mobiliteitsvraagstukken.

Diverse presentaties worden verzorgt door de FedEC, de vereniging van energieadviseurs. Ze zijn ook aanwezig met een eigen stand. De stand wordt bemenst door leden van de FedEC, waaronder Bram van As en Maarten Smeding. Daarnaast zullen er dagelijks mensen van de Kleijn op de beurs aanwezig zijn om lezingen bij te wonen en klanten en leveranciers te ontmoeten.

Voor meer informatie over de beurs kijk op Energie Vakbeurs - Vakbeurs Energie.

Gaat u ook naar de energievakbeurs en wilt u één van onze mensen spreken? Laat het ons even weten!