Vakbeurs Energie: Bram van As neemt deel aan het openingsdebat

Volgende week vindt weer de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Bram van As, Algemeen Directeur van De Kleijn, zal namens de FedEC deelnemen aan het openingsdebat.

Vakbeurs Energie geeft bezoekers antwoord op twee kernvragen: hoe kom ik aan mijn energie? En vervolgens: hoe zet ik deze optimaal in? Deze tweede vraag splitst zich daarbij verder uit in de toepassing bij gebouwen en de toepassing in het proces.

De Kleijn is al jaren actief aanwezig op deze energiebeurs. Daarnaast wordt de beurs door de medewerkers bezocht om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt en om relaties te bezoeken.

Bram van As zal hier namens de FedEC deelnemen aan het openingsdebat. Dat gaat dit keer over het energieakkoord als basis voor de energietransitie. Bram is al ruim 3 jaar zeer actief als bestuurslid van de Federatie van Energieconsultants (FedEC) en is binnen deze branchevereniging actief in de werkgroep Industrie en commissie Internationaal. Het openingsdebat vindt plaats op de Vakbeurs Energie op dinsdag 6 oktober van 10.30 - 11.30 uur en vindt plaats in het Energietheater in Hal 2.

Daarnaast zal Bram van As regelmatig te vinden zijn op de FedEC stand en is hij ook spreker tijdens het Seminar van de Europese Commissie over de EED (Energie-efficiency richtlijn) op 7 oktober van 12.30 tot 16.30 uur.

Voor meer informatie zie:
www.energievakbeurs.nl/openingsdebat