Over De Kleijn Energy Consultants & Engineers

Door de jaren heen heeft De Kleijn Energy Consultants en Engineers een aanpak ontwikkeld die goed aansluit bij de behoefte van de klanten. Deze aanpak is gebaseerd op een aantal pijlers.

Technische kennis en passie

Onze klanten hechten veel waarde aan de grondige technische kennis van de medewerkers van De Kleijn. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan. Onze medewerkers zijn technisch geschoold (HBO/WO) en hebben minimaal 2 specialisaties. En door continue te investeren in aanvullende opleidingen blijft het niveau onverminderd hoog.

Klantgericht;

Ieder project is maatwerk, en wij + klant = team
Ieder industrieel bedrijf of proces is anders. De Kleijn zorgt samen met de klant voor een maatwerkoplossing. Door in een vroeg stadium al veel met de klant te overleggen kunnen in een later stadium vertragingen of tegenvallers worden voorkomen.

Onafhankelijk

De Kleijn Energy Consultants en Engineers is niet gebonden aan leveranciers, producten of installateurs. Hierdoor is ons advies onafhankelijk en kiezen we in samenspraak met de klant voor de beste oplossing. Iedere oplossing vraagt een goede balans tussen investeringskosten, operationele kosten, betrouwbaarheid en bedieningsgemak.

Dicht bij de praktijk

De consultants en engineers van De Kleijn staan met hun advies dicht bij de praktijk. Wij willen bedrijven zien, voelen en begrijpen. Onze kleren mogen best vies worden. Ons advies komt dan ook niet alleen maar tot stand van achter een bureau, maar is een samenspel met onze klant.