Zero Ambition

Zero Ambition

Duurzaamheid, CO2-reductie, energie-efficiëntie , allemaal actuele termen gerelateerd aan waar De Kleijn al ruim 20 jaar mee bezig is. Vanaf 1995 zijn we als bedrijf actief bezig met energie en energiebesparing in de industrie. Geboren vanuit een natuurlijke passie voor techniek en innovatie. En... Omdat we een hekel aan verspilling hebben!

De Kleijn is specialist in de integratie van energiesystemen in uw (productie) proces. Ons doel is uw proces zo efficiënt mogelijk te laten functioneren, dat gaat verder dan alleen energiebesparing. We houden ook rekening met efficiënt gebruik van grond- en hulpstoffen, eenvoudig onderhoud en voedselveiligheid. We hebben namelijk een hekel aan verspilling, dat stopt niet bij energie alleen.

Elke dag slimmer, elke dag dichter bij de 0.

Wij bedenken en realiseren verbeteringen, vernieuwingen en innovaties op het gebied van energie en energiebesparing in de industrie. Altijd op maat. In de afgelopen jaren hebben we zo al enorm veel energie bespaard. En die teller loopt door. Exponentieel. We komen elke dag dichter bij de 0.

1+1+1=0

Consultancy, engineering en procesoptimalisatie. Je kunt ze wat ons betreft niet los van elkaar zien. Bij elkaar zorgen dat voor structurele en orginele verbeteringen. Net zoals slimme oplossingen bijna altijd ontstaan vanuit de combinatie van meerdere inzichten.

Wij + klant = team

Onze denkkracht rendeert optimaal als wij samen met onze klant een team vormen. Met 0 als gezamelijke stip op de horizon. En met ruimte voor verdieping, discussie en innovatie. Daarom hebben al onze technisch teamleden direct contact met onze opdrachtgevers. De lijnen blijven kort. Ook hier geen verspilling. Daarbij bijten we ons het liefste vast in complexe projecten. Omdat de gezamelijke beloning daar vaak het grootst is. Zowel omtrent capex, opex als tijd.